Witam.Kilka lat temu natrafiłem w miejscowej pijalni piwa na ciekawe połączenie piwa zagrzanego z czymś w rodzaju soku(syropu) malinowego.Smak był wyjątkowy,słodkawy a zarazem piwo miało swój oryginalny kolor.Testowałem już różne soki i za każdym razem piwo zmienia kolor.Koledzy co oni mogli dodawać że uzyskali taki efekt i smak.Dodam że lepszego grzanego piwa już nigdy nie piłem.Pozdrawiam
Tajemniczy płyn do piwa grzanego
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Reters Wyświetlenie odpowiedziWitam.Kilka lat temu natrafiłem w miejscowej pijalni piwa na ciekawe połączenie piwa zagrzanego z czymś w rodzaju soku(syropu) malinowego....Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Reters Wyświetlenie odpowiedziBardzo możliwe.Będę próbował wyszukać taki syrop.Dam znać jak uda mi się powtórzyć tamten smak.Last edited by Pankracy; 2012-12-05, 14:20.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedziA nie możesz ich spytać?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Reters Wyświetlenie odpowiedzi... ciekawe połączenie piwa zagrzanego z czymś w rodzaju soku(syropu) malinowego....
Comment
-
Comment