Gdybym jadł mięso to nie miałbym problemu z owadami. Badania mówią ze sa zdrowe, odżywcze.
Próbowaliście kiedyś owadów ?
Collapse
X
-
-
Wiele razy widziałem w telewizji jak zjadają różnego rodzaju owady, lecz osobiście nigdy nie tknąłbym takiego paskudztwa, szczególnie, że zdarzały się przypadki śmiertelnego zatrucia.Comment
-
Niedawno dowiedziałem się, że mój sąsiad zamieścił ogłoszenie o treści sprzedam pszczoły koło swojej działki. Przez chwilę zastanawiałem się jakby smakowały one razem z piwem. Doszedłem jednak do wniosku, że lepiej jest trzymać je do produkcji miodu, niż jeść, ponieważ jak już napisałem, nie chciałbym zostać otruty pijąc mój ulubiony napój.
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2014-05-19, 05:52.Comment
-
Niedawno dowiedziałem się, że mój sąsiad zamieścił ogłoszenie o treści sprzedam pszczoły koło swojej działki. Przez chwilę zastanawiałem się jakby smakowały one razem z piwem. Doszedłem jednak do wniosku, że lepiej jest trzymać je do produkcji miodu, niż jeść, ponieważ jak już napisałem, nie chciałbym zostać otruty pijąc mój ulubiony napój.
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2014-05-19, 07:05.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.Comment
Related Topics
Collapse
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 19:47 -
Gerstel z browaru Eichbaum w Mannheim był pierwszym niemieckim piwem bezalkoholowym. Wprowadzono je na rynek w 1977 roku. Teraz mam okazję napisać kilka słów o jego aktualnej odsłonie.
Na kontretykiecie oczywiście informacja o obniżonej kaloryczności i wartościach odżywczych. Piwo...-
Channel: Niemcy
2016-09-16, 14:52 -
-
Kritzenthaler to bezalkoholowy pils warzony przez Brauerei Gebr. Maisel Bayreuth. Piwo ma poniżej 0,5% alkoholu i dokładną tabelkę z zawartością kalorii i wartości odżywczych na kontretykiecie. W składzie chmiel a także ekstrakt chmielowy.
Barwa ciemnosłomkowa, klarowna....-
Channel: Niemcy
2016-09-14, 14:36 -
-
Bratysława próbuje gonić Pragę w ilości mikrusów albo przynajmniej nie zostawać daleko w tyle i to się całkiem udaje.
Powstały z początkiem 2015 roku browar restauracyjny Komin, ma ciekawą lokalizację, bo jest nią miejscowe targowisko - Mileticov.
Przed wejściem trudno nie...-
Channel: Słowacja
-
-
Witam serdecznie. Post powstał jedynie w celach czysto informacyjnych i życzyłbym sobie, aby dyskusja odnosiła się do tematu,a nie była pożywką dla osób negujących nietypowe dodatki w piwie i zwolenników Reinheitsgebot. Jednocześnie zaznaczam, że jestem świeżakiem na forum i przepraszam,...
-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment