Gdybym jadł mięso to nie miałbym problemu z owadami. Badania mówią ze sa zdrowe, odżywcze.
Próbowaliście kiedyś owadów ?
Collapse
X
-
Niedawno dowiedziałem się, że mój sąsiad zamieścił ogłoszenie o treści sprzedam pszczoły koło swojej działki. Przez chwilę zastanawiałem się jakby smakowały one razem z piwem. Doszedłem jednak do wniosku, że lepiej jest trzymać je do produkcji miodu, niż jeść, ponieważ jak już napisałem, nie chciałbym zostać otruty pijąc mój ulubiony napój .Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2014-05-19, 05:52.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chmielowazupa Wyświetlenie odpowiedziNiedawno dowiedziałem się, że mój sąsiad zamieścił ogłoszenie o treści sprzedam pszczoły koło swojej działki. Przez chwilę zastanawiałem się jakby smakowały one razem z piwem. Doszedłem jednak do wniosku, że lepiej jest trzymać je do produkcji miodu, niż jeść, ponieważ jak już napisałem, nie chciałbym zostać otruty pijąc mój ulubiony napój .Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2014-05-19, 07:05.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
Comment