Co dziś macie na obiad?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mmcinek
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2009.01
    • 64

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
    Kurna, ludzie, co Wy z tym pisaniem o niczym? I jeszcze wrzucacie fotki tego niczego... . Na wiosnę tak macie?
    Jak to o niczym? O jedzeniu, a jak mawia moja córka: " Jeśli coś nie jest jedzeniem, to może poczekać."

Comment

Related Topics

Collapse

• StowarzyszenieAdventure
      Browar Kossocice, Galicja
      StowarzyszenieAdventure
      Dzień dobry,
      szukam informacji lub namiaru gdzie mógłbym coś znaleźć na temat browaru we wsi Kossocice. W katastrze Galicyjskim rok 1850 jest podpisany na mapie, znalazłem też o nim wzmiankę w jakimś spisie ale to tyle. Budynek istnieje do dziś. Dziś to dzielnica Krakowa.
      pozdrawiam...
      2024-10-31, 14:43
    • dadek
      Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
      dadek
      Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
      2024-10-23, 00:37
    • Pancernik
      Giedlarowa 278, Browar Zakarczmie
      Pancernik
      Niby na liście jest, ale chyba nikt wcześniej nie opisał, pozwalam sobie więc to uczynić .
      Giedlarowa to wieś w powiecie leżajskim, gdzie nieco na tyłach sklepu "Stokrotka" mieści się browar restauracyjny "Zakarczmie".
      Lokalizacja trochę utajniona, bo w tym...
      2024-10-16, 09:13
    • Tumry
      Chmiel dawniej i dziś
      Tumry
      Gdy miałem 8 lat trafiłem do chmielarni - przedwojennego budynku, do którego przywożono ciężarówki świeżo zerwanego chmielu (plantację też mi pokazano) - na końcu cyklu produkcyjnego była prasa wysoka na jakieś 6-8 metrów (czyli jej góra tkwiła gdzieś w otworze sufitu), która wtłaczała...
      2019-09-23, 21:00
    • kaczka116
      Perun, [Hoplala] Ładnie Dziś Wyglądasz
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2019-08-20, 18:58
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...