jakie piwo używać
Okazuje się, że nie bez znaczenia jest rodzaj czy też marka piwa wykorzystanego do zrobienia potrawy.
Dwa razy robiłem potrawy podlewając je Książęcym i o dziwo piwo jakby kwaśniało. Miało zapach jakby podgrzanego wina. Przy stosowaniu innych piw to się nie zdarzyło.
Podobno Książęce to piwo typy helles. Być może ma to jakieś znaczenie - jego skład lub technologia produkcji.
I najważniejsze - Książęce lubię bardzo ale jakoś do potraw nie pasuje.
Okazuje się, że nie bez znaczenia jest rodzaj czy też marka piwa wykorzystanego do zrobienia potrawy.
Dwa razy robiłem potrawy podlewając je Książęcym i o dziwo piwo jakby kwaśniało. Miało zapach jakby podgrzanego wina. Przy stosowaniu innych piw to się nie zdarzyło.
Podobno Książęce to piwo typy helles. Być może ma to jakieś znaczenie - jego skład lub technologia produkcji.
I najważniejsze - Książęce lubię bardzo ale jakoś do potraw nie pasuje.
Comment