Oby nie żur po piwach wielu (zbyt wielu)...
Zakąska do piwa
Collapse
X
-
Jeżeli nie chcecie grzebać i dopisywać się do starych tematów, to Wasza strata ponieważ zawsze możecie tam coś ciekawego wyczytać.
A czy uwierzycie, że zdarzyło mi się kiedyś zjeść jajecznice popijając piwkiem-to jest dopiero experiment qlinarny
Smakowało dość dziwnie....-chodzi o jajeczniceJa kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Ja tego wczoraj dokonałem, jajecznica składała się z 30 deko kiełbasy, jednego pora (cebula mi się skończyła), dwóch łyżek pasty chili i dwóch jajek. Popiłerm to piwkiem La Trappe Dubbel.
Comment
-
-
O jajecznicy było już w temacie jajecznica do piwaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ser, ser i jeszcze raz ser. Wczoraj gadałem z jednym Holendrem (podkręcany wąs, drewniane chodaki) prowadzącym w Geant, promocję serów (gość wspaniale mówił po naszemu). Zaczął mi z wózka wyciągać kolejne piwa i wskazywać do którego pasują poszczególne sery. A takie wrażenie na mnie zrobił, że z tego właśnie wrażenia, zapomniałem już, który ser, do którego piwa - muszę szybko skoczyć do tego sklepu i postarać się to ustalić jeszcze razBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Serki to bardziej do wina, a do piwa golonka, pieczona biała kiełbasa, salceson, krupniok... Jakoś tak mi się kojarzy i pasuje...
Comment
-
-
Niestety, Holendra już nie było, widać latający...
Pamietam jeno, iż do Kelta polecał holenderski ser kozi, za niecałe 90 zł/kg - straszna cena. A do Monchshof Premium Lager przepyszny żółty "jakiś tam" damer. Jak go znajdę (ten ser) to podam pełną nazwę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment