Re: Browar OBOLON - Kwas Chlebowy
Otoz nadal nie ma takiej potrzeby- kwas chlebowy produkuje sie Polsce. Ostatnio u mnie w sklepie natknalem sie tenze w podobnej litrowej butelce. Kupilem oczywiscie, calkiem niezly ale faktycznie musi byc zimny.
Żywiec napisał(a)
...Chętnych nie było jednak zbyt wielu - ludziska z dużą rezerwą podchodzili do tego napitku Chyba już nie pamiętają, że i w naszym kraju w latach 60/70-tych kwas był dostępny w sprzedaży detalicznej. Produkowano go na miejscu i nie było potrzeby importowania zza wschodniej granicy.
...Chętnych nie było jednak zbyt wielu - ludziska z dużą rezerwą podchodzili do tego napitku Chyba już nie pamiętają, że i w naszym kraju w latach 60/70-tych kwas był dostępny w sprzedaży detalicznej. Produkowano go na miejscu i nie było potrzeby importowania zza wschodniej granicy.
Otoz nadal nie ma takiej potrzeby- kwas chlebowy produkuje sie Polsce. Ostatnio u mnie w sklepie natknalem sie tenze w podobnej litrowej butelce. Kupilem oczywiscie, calkiem niezly ale faktycznie musi byc zimny.
Comment