Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajak
Wyświetlenie odpowiedzi
Chleb - Domowa Piekarnia
Collapse
X
-
Dziś w pracy zjazłem ten swój chlebek i powiem tak że naprawde warto bo nie dość że jest bardziej syty niż te ze sklepu to i smaczniejszy. normalnie se brałem bochenek chleba na drugie śniadanie do pracy, teraz też ale mój był 2xmiejszy niż sklepowy
teraz w planach mam następnh chleb ale na zakwasie który zamierzam robić jeszcze w tym tygodniu polecam własne wypieki bo naprawde warto.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pela1985 Wyświetlenie odpowiedziDziś w pracy zjazłem ten swój chlebek i powiem tak że naprawde warto bo nie dość że jest bardziej syty niż te ze sklepu to i smaczniejszy. normalnie se brałem bochenek chleba na drugie śniadanie do pracy, teraz też ale mój był 2xmiejszy niż sklepowy
Ale masz spust chłopie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pela1985 Wyświetlenie odpowiedziSpust mam ale pszytyć i tak nie moge
Kolegów trzeba było poczęstować, to i zawsze zdanie swoje by wypowiedzieć mogli na temat chlebka...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pela1985 Wyświetlenie odpowiedzito był pierszy mój wypiek dlatego wolałem całego sam skosztować wiem chytrus jestem ale śniadanie w pracy jest po to żeby sie najeść a jak bym kogoś poczęstował to by mi całego wrąbali..
Kroisz w domu tyle kromek, ilu masz kolegów do degustacji i zanosisz do pracy
O całym zapasowym bochenku nawet nie wspominasz. Wilk jest syty i owca cała
A zawsze się dowiesz przy okazji, czy innym tez smakujeLast edited by Upiorek; 2009-11-09, 19:20.
Comment
-
-
Ha dobrze wiedzieć ale i tak nie wiem czy na pewno bede robił w tym tygodniu wypiek.. właśnie ojciec mi przywiuzł wężyk z oplotem do filtracji i brakuje mi jeszcze tylko chemipro oxi które ma dotrzeć w tym tygodniu to może zaczne z pierwszą warką w weekend
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pela1985 Wyświetlenie odpowiedziHa dobrze wiedzieć ale i tak nie wiem czy na pewno bede robił w tym tygodniu wypiek.. właśnie ojciec mi przywiuzł wężyk z oplotem do filtracji i brakuje mi jeszcze tylko chemipro oxi które ma dotrzeć w tym tygodniu to może zaczne z pierwszą warką w weekend
Mojemu zakwasowi stuknęło parę dni temu 7 miesięcy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pela1985 Wyświetlenie odpowiedziHa dobrze wiedzieć ale i tak nie wiem czy na pewno bede robił w tym tygodniu wypiek.. właśnie ojciec mi przywiuzł wężyk z oplotem do filtracji i brakuje mi jeszcze tylko chemipro oxi które ma dotrzeć w tym tygodniu to może zaczne z pierwszą warką w weekendLast edited by YouPeter; 2009-11-09, 21:40.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pela1985 Wyświetlenie odpowiedzipszytyćPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pela1985 Wyświetlenie odpowiedziprzywiuzłMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pela1985 Wyświetlenie odpowiedzichodować
Mój wskrzeszony zakwas znowu za długo przetrzymałem w lodówce i spleśniał. Coś nie mogę wrócić do tego pieczenia, a na drożdżach robić nie chcę...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziJa chyba zrobię zakwas od nowa, żeby się wzmocnił przed Świętami. Na początku go chyba wspomogę drożdżami...
Comment
-
Comment