Czyli wychodzi, ze nie tylko ja mam takie przygody. Krzepiące ![Morda](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/biggrin.gif)
So do porad: przy najbliższej okazji spróbuję sposób zarówno Jacksona jak i Maryhha.
Jeden wypiek domączę, a drugi obmączę.
Chleb jest super, w drugim wypieku zrezygnowałem jednak z dodawania miodu (wypiek był za słodki). Moim zdaniem smaczniejszy, a na pewno inny.
Chciałbym jednak, aby był bardziej puszysty, miałe w przekroju więcej powietrznych "bąbelków". Chleb jest trochę jakby zbity - nie wpływa to na jego smak, ale wydaje mi się, że gdyby był lżejszy, to byłby jeszcze smaczniejszy.
![Morda](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/biggrin.gif)
So do porad: przy najbliższej okazji spróbuję sposób zarówno Jacksona jak i Maryhha.
Jeden wypiek domączę, a drugi obmączę.
Chleb jest super, w drugim wypieku zrezygnowałem jednak z dodawania miodu (wypiek był za słodki). Moim zdaniem smaczniejszy, a na pewno inny.
Chciałbym jednak, aby był bardziej puszysty, miałe w przekroju więcej powietrznych "bąbelków". Chleb jest trochę jakby zbity - nie wpływa to na jego smak, ale wydaje mi się, że gdyby był lżejszy, to byłby jeszcze smaczniejszy.
Comment