Jadam na przemian rolade i schabowego.Ale za to kluski są co tydzień
LANGOSZ - proszę !
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotJadam na przemian rolade i schabowego.Ale za to kluski są co tydzień
Muszę też zrobić langosza z kurczakiem. Chyba wyjdzie węgierski kebab ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiJeśli nie macie w kuchni wentylatora, lepiej dajcie sobie spokój. Po prostu w mieszkaniu jest "siwy dym"...
Ja ostatnio użyłem oleju po faworkach - to dopiero był " siwy dym " !
Comment
-
-
Ostatnio dostępne m. innymi w miejscowościach: Nydek, L. Mikulaś, Banska Śtiavnica ...
Cena placka z czosnkiem około 2,50 zł plus dodatki ( ketchup, ser ... ) - optymalnie 3,50 zł ( po przeliczeniu ).
Trzebna jednak uważać bo dużo jest mrożonek - szczególnie przy basenach.
Comment
-
-
W Chorzowie Batorym, niedaleko dworca PKP jest od niedawna dostępny Langosz. Reklamują go jako oryginalny węgierski. Zamiaruję się wybrać i sprawdzić co jest wart.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16W Chorzowie Batorym, niedaleko dworca PKP jest od niedawna dostępny Langosz. Reklamują go jako oryginalny węgierski. Zamiaruję się wybrać i sprawdzić co jest wart.
Przy okazji mógłbyś w pobliżu tego " Langosza " rozejrzeć się za piwkiem w knajpie, na ewentualne nasze górnośląskie spotkania ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16W Chorzowie Batorym, niedaleko dworca PKP jest od niedawna dostępny Langosz. Reklamują go jako oryginalny węgierski. Zamiaruję się wybrać i sprawdzić co jest wart.
Comment
-
-
Ziomek2 dzieki za przepis. W Budapeszcie spróbowałem Langosza i to naprawdę niezły wegierski fast food jest, choc fakt ze lekko kaloryczny, ale pod browar ok. Głównie schodził w wersji ze smietana i żółtym startym serem, i taki na poczatek spróbuje zrobić. Opisze efekty jak coś.
Comment
-
Comment