Pochmurny zimowy poranek. Z domów wybiegają setki zaspanych kobiet i mężczyzn. Z telefonami w kieszeniach, teczkami i troskami wczorajszego dnia znikają w współczesnych „fabrykach” codziennej pracy aby po chwili gdzieś w zakątku wypić „małą czarną”. Maleńka filiżanka uskrzydla ich na resztę dnia. Dla tej „czarnej” warto na chwilę przerwać pracę. Prawda?
Tajemnica popularności kawy tkwi nie tylko w pobudzających właściwościach ale też w jej „towarzyskiej” naturze – owym słynnym smaku i aromacie.
Mój dzień pracy i moich współpracowników zawsze zaczyna się od kawy. A przy kawie rzeka dyskusji i z własnego doświadczenia wiem, że kawa harmonizuje doskonale z tysiącami zdań i najbardziej zaskakującymi opiniami .
Czy łatwo być koneserem piwa i kawy?
Czy kawę należy pić gorącą i wyłacznie gorzką?
Czy przywiązujesz wagę do tego jaką kawę pijasz codziennie rano?
Czy parzenie i picie kawy to dla Ciebie całkiem poważna sprawa?
Jakie gatunki lubisz najbardziej?
Zapraszam do forumowej kawiarenki... czyli kawa na 365 sposobów.
Tajemnica popularności kawy tkwi nie tylko w pobudzających właściwościach ale też w jej „towarzyskiej” naturze – owym słynnym smaku i aromacie.
Mój dzień pracy i moich współpracowników zawsze zaczyna się od kawy. A przy kawie rzeka dyskusji i z własnego doświadczenia wiem, że kawa harmonizuje doskonale z tysiącami zdań i najbardziej zaskakującymi opiniami .
Czy łatwo być koneserem piwa i kawy?
Czy kawę należy pić gorącą i wyłacznie gorzką?
Czy przywiązujesz wagę do tego jaką kawę pijasz codziennie rano?
Czy parzenie i picie kawy to dla Ciebie całkiem poważna sprawa?
Jakie gatunki lubisz najbardziej?
Zapraszam do forumowej kawiarenki... czyli kawa na 365 sposobów.
Comment