schab pokrojony na 4 kotlety wkładamy na noc do lodówki w marynacie:
- 2 łyżki miodu
- 2 łyżki ostrej musztardy
- 1 łyżka octu winnego
- 3-4 ząbki czosnku posiekanego
- 1/2 łyżeczki soli
marynatę lekko strzepujemy i obtoczone w jajku i tartej bułce obsmażamy-obrumieniamy na 2 łyżkach oleju.
Zdejmujemy kotlety z patelni a na pozostałym oleju szklimy 2 cebule.
Kotlety kładziemy na blachę. Na kotlety sypiemy zeszkloną cebulę, tarty żółty ser, po łyżce majonezu i łyżce keczupu.
Całośc pieczemy 15-20 minut w piekarniku (ok 180-200 stopni).
Podajemy z ziemniaczkami i ogóreczkami małosolnymi.
Mniam, mniam.Pełen orgazm
- 2 łyżki miodu
- 2 łyżki ostrej musztardy
- 1 łyżka octu winnego
- 3-4 ząbki czosnku posiekanego
- 1/2 łyżeczki soli
marynatę lekko strzepujemy i obtoczone w jajku i tartej bułce obsmażamy-obrumieniamy na 2 łyżkach oleju.
Zdejmujemy kotlety z patelni a na pozostałym oleju szklimy 2 cebule.
Kotlety kładziemy na blachę. Na kotlety sypiemy zeszkloną cebulę, tarty żółty ser, po łyżce majonezu i łyżce keczupu.
Całośc pieczemy 15-20 minut w piekarniku (ok 180-200 stopni).
Podajemy z ziemniaczkami i ogóreczkami małosolnymi.
Mniam, mniam.Pełen orgazm
Comment