Mam jedną paczkę podpiwku ważną do 10.2006 i parę pytań:
1."butelki z szczelnym korkiem" , może ktoś to dokładnie zdefiniować, (czy mogą to być butelki plastikowe zakręcane, słoiki itp. czy po prostu mam zakorkować jakąkolwiek pasującą butelkę korkiem po winie)
2.czy można na raz zrobić np. z połowy paczki 5l, bo nie mam takiego gara dużego
3. w czym rozpuszczacie drożdże?
dzięki z góry za wszelkie odpowiedzi i wybaczcie moją niekompetencję
1."butelki z szczelnym korkiem" , może ktoś to dokładnie zdefiniować, (czy mogą to być butelki plastikowe zakręcane, słoiki itp. czy po prostu mam zakorkować jakąkolwiek pasującą butelkę korkiem po winie)
2.czy można na raz zrobić np. z połowy paczki 5l, bo nie mam takiego gara dużego
3. w czym rozpuszczacie drożdże?
dzięki z góry za wszelkie odpowiedzi i wybaczcie moją niekompetencję
Comment