Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
Pytania nt. podpiwku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Zależy jakie drożdże zadasz i jaką uzyskasz czystość mikrobiologiczną . Ogólnie nie przechowuje sie tego typu napitku zbyt długo.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
Related Topics
Collapse
-
Browar powstał w 2017 roku w portowej dzielnicy Eilandje poprzetykanej dokami i kanałami, od wschodniej strony przyległej do rzeki Schelde. Dojechać można tu tramwajem nr 24. Browar zainstalowano w dość sporym starym budynku z czerwonej cegły pełniącym zapewne niegdyś rolę portowego magazynu....
-
Channel: Belgia
-
-
To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
-
Channel: Czechy
-
-
Jak już wspomniałem w temacie o browarze Clock, https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...67#post2324167 we wrześniu 2021 zakończono definitywnie warzenie w "dolnym browarze" na Školní w centrum miasteczka, skupiając się na produkcji w "górnym" tuż przy stacji ČD.
Taka...-
Channel: Czechy
-
-
Witam. Posiadam 4 butelki z korkami. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to jestem skłonny je oddać za niewielkie pieniądze o ile są coś warte....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Miałam sytuację jak z najgorszych koszmarów. Kupuję Podpiwek z powodu leczenia, bo nie mogę piwa. Kupuję sporo bo ok 8-10 tygodniowo. I tu taki dramat. Nalałam płynu do kufelka, popijam i czuję w ustach coś dziwnego - to była jego nóżka - pająk spory jak widać na zdjęciach. Wrażenia...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment