Kanapuńcie pumperniklowe do piwka

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • misio666
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.02
    • 18

    Kanapuńcie pumperniklowe do piwka

    To ja Wam zaproponuję coś przepysznego do piwa.
    Kromki pumpernikla kroimy na kwadraciki (można też kupić od razu w formie kółek, są takowe); mieszamy starty zolty ser z majonezem, maslem i czosnkiem (duuuzo) na jednolita mase i nakladamy na kazdy kawalek chlebka. Na to polowka orzecha wloskiego. mowie - pysznosci, do piwa idealne.
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

    #2
    Misio, brzmi pysznie (bo czosnek), ale smak piwa to zabija na amen
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

    www.wrowar.com.pl



    Comment

    • misio666
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2009.02
      • 18

      #3
      To trzeba małymi kęskami

      Comment

      • Basik
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2006.06
        • 1308

        #4
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misio666 Wyświetlenie odpowiedzi
        Na to polowka orzecha wloskiego. mowie - pysznosci, do piwa idealne.
        Ten orzech włoski brzmi intrygująco w tym zestawieniu. Nic tylko trzeba spróbować

        Comment

        • misio666
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2009.02
          • 18

          #5
          Owszem, brzmi intrygująco, ale zapewniam, wszystko do siebie wyśmienicie pasuje. Kiedy zrobiłam to na imprezę, zniknęło ze stołu makabrycznie szybko (mówię Wam, makabrycznie - ludzie wyglądali potwornie próbując się dostać do ostatniej kanapuńci) :P :P

          Comment

          Przetwarzanie...
          X