Jakże się ucieszyłem, kiedy wczoraj w skrzynce pocztowej znalazłem pięknie wydrukowaną ulotkę Sushi Baru NIGIRI. Hasło firmy "Dobre sushi nie musi być drogie" jeszcze bardziej zachęca do złożenia zamówienia. Uwielbiam japońską kuchnię i wielokrotnie miałem okazję jej spróbować. Na ulotce widnieją zdjęcia pięknych zestawów wraz z cenami, cenami bardzo atrakcyjnymi.
Ale to, co zwróciło największą moją uwagę, znajduje się na pierwszej stronie tejże ulotki.
Jest to super oferta-lunch time !!!
Czytamy, że....."w godzinach 12:30 - 15:30 możesz jeść bez ograniczeń za 60zł za osobę (nie dotyczy napojów, oferta ważna tylko na miejscu)"
A teraz najważniejszy punkt tej oferty:
"czas jedzenia 1h !! Zamawiamy tylko raz !! Należy zjeść wszystkie zamówione produkty, w przeciwnym razie, zostaną one zapakowane na wynos i doliczone do rachunku !! "
Ale to, co zwróciło największą moją uwagę, znajduje się na pierwszej stronie tejże ulotki.
Jest to super oferta-lunch time !!!
Czytamy, że....."w godzinach 12:30 - 15:30 możesz jeść bez ograniczeń za 60zł za osobę (nie dotyczy napojów, oferta ważna tylko na miejscu)"
A teraz najważniejszy punkt tej oferty:
"czas jedzenia 1h !! Zamawiamy tylko raz !! Należy zjeść wszystkie zamówione produkty, w przeciwnym razie, zostaną one zapakowane na wynos i doliczone do rachunku !! "
Comment