Ktoś już może używał takiego octu ? Widziałem takie coś w Lidlu ale nie miałem odwagi zakupić.
Ocet słodowy
Collapse
X
-
Ocet słodowy
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Tagi: brak
-
-
Znaczy skwaśniałe piwo?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
-
-
Zdecydowanie zgadzam się z Krzysiem. Mam jeszcze kilkanaście butelek, resztę z calej warki albo już zużyłem, albo rozdałem znajomym.
Genialna sprawa. Do zastosowania wszędzie tam, dzie stosuje się ocet balsamiczny. A ponadto właśnie do marynowania mięs, np przed grillowaniem.
Również do sałatek, dań z fetą, sałaty, ryb, sałatek owocowych i wielu, wielu innych dań.
powtórzę więc apel Krzysia: NIE wylewajcie skwaśniałego piwa. Zabutelkujcie i używajcie.
Comment
-
-
Kurde jaki ja głupi byłem, nie pomyślałem że można używać do marynaty, a kilkanaście flaszek lekko skwaśniałego koźlaczka się narobiło i poszło w kanał a jakie dobre było by mięsko i do tego z procentamiSave water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
W occie też masz procenty.
Refermentacja nie jest potrzebna, ale ja zawsze się łudzę, że jeszcze będzie z tego piwo a ten kwasek to tylko mi sie wydaje...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment