Kurczak na puszce piwa

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jacer
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2006.03
    • 9875

    #16
    Lepiej normalnie piec, do środka włożyć masła utartego z przyprawami i zawiązać mu szczelnie tyłek. O, i tu jest jakiś sens. Masło nie wypływa, kurak nie jest suchy, przyprawy od środka aromatyzuja mięsiwo.
    Milicki Browar Rynkowy
    Grupa STYRIAN

    (1+sqrt5)/2
    "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
    "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
    No Hops, no Glory :)

    Comment

    • żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

      #17
      Chyba czas zmodyfikować przepis na Lecha Palonego.

      Comment

      Przetwarzanie...
      X