Kontuszówka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12784

Kontuszówka

Mam pytanie. Czy obecnie jest do kupienia gdzieś kontuszówka?
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

Wiem, że pytaniem na pytanie się nie odpowiada ale - czy była do kupienia w ostatnich 17 latach?

Comment

• darekd
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍺🍺🍺
      • 2003.02
      • 12784

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona
      Wiem, że pytaniem na pytanie się nie odpowiada ale - czy była do kupienia w ostatnich 17 latach?
      Ja się na mocnych alkoholach nie znam, znajomy z Czech się pytał, bo u nich też nie ma

Comment

Related Topics

Collapse

• tomaszjanczyk
        Pierwsza próba - pytanie na CITO
        tomaszjanczyk
        Jestem nowy, więc po pierwsze witam wszystkich serdecznie.

W skrócie. Pierwsza próba zrobienia piwa. Brewkit + słód. Fermentor, nastaw 23l.

Zaczynałem około 16:00.

Zagotowałem brewkit + słód, rozrobiłem z zimną wodą do 23l. W międzyczasie uwodniłem...
        2020-04-22, 09:46
      • kzl99
        Mam małe pytanie
        kzl99
        Cześć ! Mam do Was pytanie. Bardzo mi zależy na odpowiedzi. Przy okazji życzę wszystkiego najlepszego wszystkim wesołych świąt Wielkanocnych
        Moje pytanie dotyczy warzenia z brewkitu. Otóż zamierzam kupić zestaw startowy z Browamatora a surowce to Brewmaker IPA de Luxe 1,8 kg oraz...
        2017-04-16, 09:52
      • grzez
        Kufle porcelanowe Żywiec - pytanie o datę proukcji
        grzez
        Witam wszystkich,

wracam sie z uprzejmą prośbą do Was o wskazanie przybliżonej daty produkcji poniższych kufli porcelanowych, bo spodziewam się, że konkretnej daty co do roku nie da sie określić . Kufel brązowy ma pod spodem nadruk Tułowice, jeden z białych ma pełny napis Lubiana,...
        2021-03-23, 18:58
      • Niyaki
        [Pytanie] Praca inżynierska
        Niyaki
        Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
        2019-11-06, 19:40
      • dadek
        Milicz, Zielona 5, Browar Milicz
        dadek
        Jacek "Jacer" Domagalski, czyli dobrze wszystkim znany piwowar o ugruntowanej od dawna pozycji, od czasu jak rozpoczął prace przy uruchomieniu własnego browaru obiecywał, że gdy tylko będzie miał gotowe piwa, zaprosi wszystkich na huczne otwarcie.
        Jak obiecał tak...
        2019-05-28, 03:27
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...