Przed świętami w sklepie zauważyłem musztardę piwną.Ktoś już moze próbował ten wynalazek? Jakoś nie miałem odwagi tego kupić.
Musztarda piwna
Collapse
X
-
Musztarda piwna
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Tagi: brak
-
-
Siostra z Irlandii przywiozła musztardę z Guinessem.
Była dobra.
A ta to nie wiem, ja bym spróbował, o ile cena tego specyfiku nie jest kosmiczna.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi(...)A ta to nie wiem, ja bym spróbował, o ile cena tego specyfiku nie jest kosmiczna.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Jak na musztardę to drogie toto jest - w sklepie internetowym słoiczek 277ml kosztuje 5,15. O, tutaj - http://sklepirena.pl/product_info.php?products_id=4115
A swoją drogą to jak się wpisze hasło "Musztarda piwna" w google pierwszym wynikiem jest browar.bizJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
W necie jest z Rolnika a w Realu to było cosik innego,chyba.Jak będę w tymże sklepie to zakupię jednak z ciekawości.Tylko ostatnio jakoś nie po drodze mam do niego.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziTa, którą wskazał Huanghua to zwykła musztarda stołowa, tyle że w małym szklanym kufelku.
A później te kufelki kolekcjonerzy opychają w Żywcu, że niby od piwa
>leona, chyba każda musztarda musi przefermentować.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziW musztardzie (robionej domowo) zachodzą na pewno procesy fermentacyjne (...)Last edited by huanghua; 2011-01-06, 15:54.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment