2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Pogoniarz wspominał jakiś czas temu, że jesteś zarejestrowana jako Westa. Się naszukałem jakiegoś Twego posta i nic nie znalazłem. Teraz więc bardzo się cieszę, że wreszcie się ujawniłaś i pozdrawiam Ciebie i Pogoniarza.
Pogoniarz wspominał jakiś czas temu, że jesteś zarejestrowana jako Westa. Się naszukałem jakiegoś Twego posta i nic nie znalazłem. Teraz więc bardzo się cieszę, że wreszcie się ujawniłaś i pozdrawiam Ciebie i Pogoniarza.
Coś Ci się chłopie ... . Miała inny nick,został przez Arta zmieniony po zlocie
Bardzo dziękuję wszyskim za miłe przyjęcie do grona. Teraz pozostało mi tylko próbować rozwinąć piwne skrzydła. Jeżeli chodzi o te Westalki jestem przekonana, że zbyt duża ich ilość ( tzn. więcej jak jedna) przyczyniłaby się do pożaru domu , a nie utrzymaniu domowego ogniska Wasze zdrówko
Ostatnia zmiana dokonana przez Westa; 2005-09-21, 14:41.
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
Witam szanownych forumowiczów
Jestem tu nowy i przepraszam jeśli zaśmiecam ale nie znalazłem działu szukam piwa. Czy w/w piwo Winchester z browaru Faktoria jest jeszcze do kupienia? Podejrzewam, że nie ale ich strona pokazuje, że tak tylko cos czuję że nie jest aktualizowana.
Zatęskniwszy za ciepłymi klimatami przypomniałem sobie, że zostało mi do wyjaśnienia pochodzenia kilku piw, które wypiłem w Mostarze. "Shaman" uważałem za kontrakt, ale co do tej kwestii do dziś nie mam jasności gdzie jest warzone. Po kilku miesiącach przyjmuję, że jest tak...
Comment