Witam i pozdrawiam!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ARobert
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.04
    • 6

Witam i pozdrawiam!

Wstyd się przyznać ale w sumie dość często tu zaglądam a nigdy nic nie napisałem. Zazwyczaj jak kupuję jakieś "ciekawsze" piwo to właśnie tu zaglądam w celu porównania oceny innych z własnymi odczuciami. Generalnie jestem miłośnikiem produktów Ambera... ot taki lokalny patriotyzm ale lubię dołożyć też coś innego do koszyka przy okazji zakupów i wtedy właśnie popijając piwo wertuję forum...

Pozdrawiam
    Robert
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Późno, ale lepiej późno, niż wcale - witamy na forum
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Related Topics

Collapse

• uszyniak13
      Potrzebna pomoc. burzliwa fermentacja
      uszyniak13
      Dzień dobry wszystkim.
      Z góry przepraszam, jeśli podobny temat był już poruszany ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi.
      Podjąłem się wyzwania uwarzenia pierwszego piwa. Starałem się poczytać na forach jak to robić, oglądałem filmiki. Wiadomym jest, że stworzenie dobrego...
      2018-03-21, 16:39
    • bastion
      Ukraina, Kijów, Michaiła Drahomanova 31G, Pivna Duma.
      bastion
      Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
      Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
      Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...
      2023-09-12, 20:15
    • Krakus
      XXII Mały Zlocik Browar.Biz, 08 - 10.09.2023, Bałtów.
      Krakus
      Lepiej późno niż wcale.

Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.

W programie zwiedzanie browaru, ognisko i...
      2023-08-24, 17:12
    • e-prezes
      Birra Cerqua, Four Hops
      e-prezes
      4 klasyczne amerykańskie chmiele, które stały się ikonami amerykańskiego piwowarstwa, gdy my (no dobra ja) jeszcze zachwycaliśmy się koźlakiem i porterem - citra, cascade, simcoe i amarillo, są tu dlatego, gdyż jest to hołd dla amerykańskiej odmiany IPA. I taka ona jest. Klasyczna!
      ...
      2023-02-23, 11:20
    • e-prezes
      Włochy, Bolonia, Via San Rocco 1, Il Punto
      e-prezes
      Jak coś ma w nazwie samochód, którym jeżdżę to musiałem odwiedzić. Zmuszać się też specjalnie nie musiałem, bo w drodze do nikąd sam się znalazł.
      Jeśli dobrze pamiętam 6 kranów. Same włoskie piwa, ale dwa które próbowałem to były z Birificio Dada.
      Przyszedłem zaraz...
      2023-02-06, 21:22
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...