Witam.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mikef
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2012.09
    • 66

Witam.

Witam wszystkich.

Od czasu do czasu szukając w sieci informacji na temat konkretnych piw trafiałem na Wasze forum. W końcu uznałem, że czas już chyba najwyższy się zarejestrować, co dziś uczyniłem.
    Mam nadzieję dowiedzieć się od Was co nie co o różnych piwach, a może i sam coś od czasu do czasu napiszę.
    Generalnie jestem piwnym amatorem - tzn. lubię próbować różne piwa (eksperymentować), choć moja wiedza teoretyczna - jak i na temat piwnego biznesu (kto z kim, gdzie, jaki itd.) zbyt wielka nie jest.

Witam zatem, jako nowicjusz proszę o wyrozumiałość i pozdrawiam. :beer:
    Michał
  • skitof
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2007.11
    • 2485

Witaj na forum,
    materiału do czytania Ci nie zabraknie i oczywiście inspiracji do spróbowania różnych ciekawych piw.

Comment

• Basik
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.06
      • 1308

Witaj na forum
      Baw się tu dobrze, a w wolnej chwili uzupełnij swój profil.

Comment

Related Topics

Collapse

• kronos1194
        Butelki (około 200szt.)
        kronos1194
        Dzień dobry wszystkim.
        Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
        2024-04-01, 17:49
      • bastion
        Ukraina, Brovary, Janczenka 2, ABC Brewery [Bez wyszynku]
        bastion
        Niewielki kompleks handlowo-przemysłowy, zagospodarowany przez małe firmy, znajduje się praktycznie na wjeździe do miasta Brovary od strony Kijowa.
        Szeroką dwupasmówką ze stolicy jedzie się kilkanaście minut, a przynajmniej z jego obrzeży.
        Transport publiczny jak metro czy tramwaje...
        2023-02-14, 20:50
      • darekd
        ? [Berhet], Gavalir
        darekd
        Browar kontraktowy z Bardejova, który warzył już w różnych miejscach i od czasu do czasu pojawia się w Polsce.

Quadrupel Cognac Barrel Aged

https://berhet.sk/pivo/flasa/gavalir...c-barrel-aged/

Estetyczne opakowanie dodatkowo z tekturowym pudełkiem...
        2022-12-04, 02:16
      • bastion
        Łotwa, Jelgava, Cukura Iela 21, Alus Daritava Viedi.
        bastion
        Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
        2023-11-27, 21:50
      • bastion
        Słowacja, Galanta, Safarikova 430, Pivovar Galgan
        bastion
        Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
        2021-11-22, 19:17
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...