Dzień dobry z Wrocławia. Pozdrawiam forumowiczów.
Dzień dobry.
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry,
poszukuję przedwojennych dokumentów, reklam i akcesoriów (butelki, etykiety, podkładki itd.) związanych z Browarem Jana Götza w Okocimiu oraz jego reprezentacjami, zastępstwami i składami. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
Serdecznie pozdrawiam!-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2025-03-02, 14:34 -
-
Dzień dobry wszystkim.
Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Dzień dobry,
szukam informacji lub namiaru gdzie mógłbym coś znaleźć na temat browaru we wsi Kossocice. W katastrze Galicyjskim rok 1850 jest podpisany na mapie, znalazłem też o nim wzmiankę w jakimś spisie ale to tyle. Budynek istnieje do dziś. Dziś to dzielnica Krakowa.
pozdrawiam...-
Channel: Historia
-
-
Dzień dobry,
Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.
Cena: 2 500,0 zł
Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Dzień dobry,
szukam osoby kompetentnej w sprawach technologicznych, z którą mógłbym przeprowadzić konsultacje dotyczącą projektu małego browaru.
Możecie kogoś polecić?
Pozdrawiam - Loading...
- Koniec listy.