Cześć, czołem :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MrDeadhead
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2012.04
    • 5

Cześć, czołem :)

Hej. Jestem wesoly Romek, mam na przedmiesciach domek... Dobra, tak naprawde to jestem Tomek (ot jedna litera roznicy) i witam wszystkich milosnikow piwa tutaj zgromadzonych

Na codzien zajmuje sie zbieractwem puszek (dopiero skromne ~500) ale glownie takich ktore sam kupie i wypije (lub przywioza mi znajomi). Czasem zdarza mi sie wymienic. No i jestem wlasnie w trakcie robienia pierwszej warki, co tez sklonilo mnie do zarejestrowania sie tutaj i czestego przegladania kolyski

No to jeszcze raz czesc

Related Topics

Collapse

• bastion
    Łotwa, Aluksne, Talavas Iela 5, Aluksnes Alus.
    bastion
    Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
    W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...
    2024-11-26, 22:29
  • abernacka
    Radom, Marsz. Ferdynanda Focha 13, Bar Sabat
    abernacka
    Wydawało mi się, że takich miejsc już nie ma w naszym kraju, a tu proszę, uchował się jeden rodzynek w Radomiu. W centrum miasta, od kilku już dekat, w jednej z kamienic, znajduje się piwny bar, w którym to leją na codzień z beczki Belfasta oraz Warkę. Belfast jest polewany za osiem złociszy...
    2025-02-22, 05:17
  • darekd
    Lupulus, Jolly Poupée
    darekd
    Znany w Polsce browar z walońskiej prowincji Luxembourg nieopodal granicy z Luksemburgiem.

Na ecie info: "modern red beer", chmiel Styrian Golding, zaw. alk. bardzo dokładnie podana: 6,671%

https://lupulus.be/biere/jolly-poupee-33cl

Aromat - na początku...
    2024-12-22, 22:43
  • etman
    Piwowar nr 51
    etman
    Właśnie dotarł do nas Piwowar nr 51.

Numer 51 magazynu "Piwowar" poświęcony jest głównie stylowi barley wine, prezentując jego charakterystykę, zasady degustacji, przepisy i aspekty prawne. Tematyka numeru obejmuje również piwowarstwo domowe, historię naczyń do piwa,...
    2024-12-10, 18:48
  • Serokomlak
    Islandia, Breiðdalsvík, Sólvellir 23, Beljandi Brugghus
    Serokomlak
    Breiðdalsvík (130 mieszkańców), to jedna z głównych miejscowości w regionie Fiordów Wschodnich na Islandii.[Pogoda latem jest tu taka, jak obecnie w Polsce. Niemniej w słoneczny - sierpniowy dzień, widzieliśmy tu jedyną podczas pobytu na wyspie osobę "opalającą się" z nagim torsem. ]
    ...
    2024-10-13, 00:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...