Salut!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Palomatriste
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.11
    • 2

Salut!

Przyszedł czas w którym chce się wiedzieć więcej, nie ma lepszego miejsca do poznania piwnych smaków, niż to. Po latach nieaktywności czas na aktywność.
    Jeden przemiły młodzieniec powiedział mi kiedyś, że nie może mi być wszystko jedno jakie piwo piję i pracował nad tym żeby tak nie było - Chylę czoła i dziękuję mojemu GURRRU.....
    Ciekawość i potrzeba eksperymentowania mnie TU przygnała i bez wątpienia się nie zawiodę
    Lubię IIP-y, AIP-y i pszeniczniaki najbardziej, ważne żeby smacznie było i naturalnie w sumie
    Tak więc SALUT!!!
    Paloma

Related Topics

Collapse

• Tomal
    Salut!
    Tomal
    Witam wszystkich piwoszy i piwowarów!!!
    Wstąpiłem tu w celu zgłębienia tajników warzenia piwa (nie tylko) i wygląda na to, że jest to właściwe miejsce. Zamierzam warzyć piwo, trzeba się więc dokształcić. Pozdrawiam.
    2004-07-02, 08:04
  • thir13teen
    Salut
    thir13teen
    Witam starych tuzów
    liczę, że dzięki wam wzbogacę swoją wiedzę na temat piwa.
    pozdrawiam prosto z górnośląskiego Bierunia.
    2011-11-21, 20:42
  • mausag
    Salut!
    mausag
    Witam Panie i Panowie! Szukałem, szukałem i znalazłem! Prawdziwą skarbnicę wiedzy, z której mam nadzieję będę czerpał pełnymi garściami. Zwłaszcza, że przede mną pierwsza warka z zacieraniem. Dwie już zdobione - z gotowców. Jedna wypita, pyszna! Drugą męczę - ale nie wyleję. A tym...
    2009-03-30, 03:20
  • ART
    ||Marusia||Bestseller - część II
    ART
    ||Marusia||05-17-2001||12:27 PM

Marusia nerwowo poklepała się po kieszonce munduru umiejscowionej z przodu w okolicach zgrabnej lewej piersi.
    "K...." zaklęła szpetnie, bo co to wojaczka z kobiety nie uczyni "Wysiałam gdzieś ostatnie cygaro!!!"
    ...
    2001-10-12, 13:04
  • weregil
    Ahoj!
    weregil
    Cześć wszystkim!

Chciałem dopełnić rytuału przywitania się

Mam na imię Grzegorz, mieszkam sobie w Sokołowie Podlaskim, niedawno minąłem trzydziestkę (no dobrze trzydziestkę jedynkę ) no i jestem piwoszem.
    Preferuję stouty ale nie...
    2015-07-17, 09:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...