Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• seba_gliwice
    Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku
    seba_gliwice
    Witam,

Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...
    2020-03-11, 19:59
  • sensor
    Pić nosem, znaczy docenić walory sensoryczne piwa.
    sensor
    Wśród wielu zmysłów jakimi dysponuje człowiek zmysł powonienia dostarcza nam najbardziej różnorodnych wrażeń. Zapachy towarzyszą nam na każdym kroku bywają bardziej lub mniej przyjemne, czasami wręcz odrażające .Nie zawsze zwracamy na nie uwagę traktując jako swego rodzaju tło, coś...
    2001-12-04, 12:45
  • Cooper
    West Kerry, Winter Ale
    Cooper
    Po opisywanym tutaj niedawno Riasc Black wynika że jest to drugie sezonowe piwo z tego browaru tej zimy. Co ciekawe wynika że też ciemny ejl.

PIANA: trwała, lekki brązowy odcień. Dobrze służy jej upływający czas gdyż ładnie pokrywa powierzchnię piwa. Dosyć drobna.

NAGA...
    2015-01-01, 16:23
  • armagoddamnmothafuckingeddon
    Witam serdecznie.
    armagoddamnmothafuckingeddon
    Witam jako piwo-(i nie tylko piwo)-lubna przedstawicielka płci pięknej z krainy syfem, deszczem i bezrobociem, ale także alkoholem płynącej i chociaż bardziej z nudów niż z jakiejkolwiek innej przyczyny się tu rejestruję, to liczę na miłe znajomości i poszerzenie wiedzy dotyczącej tegoż...
    2011-04-25, 18:38
  • Fender
    Wrocław, Bogusławskiego 3, Luz Blues Pub
    Fender
    Witam,

odkryłem ostatnio zdaje się zupełnie nowy pub we Wrocławiu - Luz Blues - pod tzw. nasypem kolejowym przy ul. Bogusławskiego (na rogu z Zielińskiego). Mają dosyć ciekawy wybór piw, głównie z Czech, ale także Belgii. Nic z dużego koncernu i aż 10 kranów więc jest...
    2014-10-04, 17:38
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...