Powitajka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pilem_pl
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2013.01
    • 1

Powitajka

Zarejestrowałem się bo ktoś podesłał mi artykuł, a bez logowania się nie da przeczytać (wtf?). Z reguły sobie odpuszczam takie strony, ale tym razem zrobiłem wyjątek. Skoro już zostałem zmuszony do założenia konta to może będę tu od czasu do czasu zaglądać.

Pozdrawiam
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19297

Polecam!

Comment

• anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10798

Przymusu nie ma. Witaj
      Mniej książków więcej piwa

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Niemcy, Knallhütte 1, Hütt Brauerei
        dadek
        W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
        2024-09-03, 02:08
      • dadek
        Merklín, Za školou 383, Pivovar Petr Petružálek
        dadek
        Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
        2023-05-16, 00:44
      • dadek
        Olsztyn-Gutkowo, Żurawia 81, Browar Ukiel
        dadek
        Do Gutkowa - kiedyś osobnej wsi, a obecnie najdalej na północny-zachód wysuniętej części Olsztyna, można szybko dojechać pociągami (stacja 600 m od browaru), lub autobusami ZKM 106 i 111 (co prawda dużo dłużej ale do przejścia tylko 250 m).
        Budynek browaru mieści się w przyjemnym,...
        2020-09-02, 03:00
      • heckler
        Prostějov, Průmyslová 4273/3, Axiom Brewery
        heckler
        Do tej pory w mieście działały dwa browary, a w dzielnicy Držovice trzeci. Dwa lata temu na obrzeżach miasta rozpoczął działalność czwarty Velkorakovský pivovar. Jakby tego było mało to w tym roku, a dokładnie w kwietniu został otwarty piąty browar o nazwie Axiom.
        Browar usytuowany...
        2019-10-24, 06:09
      • heckler
        Cvikov, Pivovarská 404, Pivovar Cvikov
        heckler
        Jak większość starych browarów, również browar w Cvikovie przeszedł nie jedno w swojej długiej historii. Rozpoczęcie warzenia piwa w Cvikovie datuje się na rok 1560 i taką datą browar chwali się obecnie w swoim logo. W 1948 r. browar został znacjonalizowany i włączony do Severočeské...
        2018-08-25, 10:27
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...