Siemka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • robousek
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.01
    • 2

Siemka

Witam wszystkich wlasnie powoli zaczynam przygode ze swoim piwem.

Related Topics

Collapse

• heckler
    Loučky, Loučky 1, Pivovar Fousek
    heckler
    U podnóża Železných hor leży malutka wioska Loučky. W lecie 2022 roku Jakub i Klára własnie tam otwierają malutki, rodzinny browarek.

Od głównej ulicy do browaru jest około 200 metrów. Mały domek ze sporym, zielonym ogrodem w strugach deszczu wyglądał bajkowo. Na...
    2023-06-14, 11:38
  • VidiBob
    Piana a brak wyraźnej fermentacji
    VidiBob
    Dzień dobry,
    zaczynam swoją przygodę z browarnictwem domowym. Początki jak najprostsze z brewkitu ? Kupiłem pszeniczny. Po wymieszaniu puch doprowadziłem do wrzenia chwilę pogotowałbym. Drożdże rozpuściłem w ostudzonym wrzątku do 20C po 30 min. dodałem do brzeczki o temp 25C. Aktualnie...
    2022-05-19, 15:36
  • daro96610
    Czołem piwosze
    daro96610
    No witam Panów i Panie (jeśli są ). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem pozdrawiam
    2018-09-12, 15:31
  • heckler
    Brandlín 46, Minipivovar Brandlínská Kuna
    heckler
    Branndlin to mała wioska położona wśród małych jeziorek z uroczym XVI wiecznym zamkiem stojącym w jej centrum. Za sprawą byłego piwowara domowego, którym jest Lukáš Mládek dołączyła do jakże już gęsto zakropkowanej piwnej mapy Czech. Po paru latach działania w ,podziemiu, w tym roku...
    2019-08-07, 08:12
  • rosjan
    Siemka ;)
    rosjan
    Witajcie
    Zacząłem pare lat temu od bimbru i skusiłem się na amatorską produkcję złotego trunku. Przygotowuję się do pierwszego warzenia i ... moja kobieta wyraziła zgodę pod warunkiem, że będzie to piwo „BIO”.
    Mielibyście jakieś uwagi, sugestie?
    Pozdrawiam
    rosjan
    2020-03-04, 18:54
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...