Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kiriwina
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.12
    • 8

Witam

Witam,

Postanowiłam i ja się przedstawić. Jestem typową "świeżo nawróconą" (jakieś dwa lata temu może) na piwa "inne niż koncernowe" i poszukiwanie nowych smaków. Forum przeglądam od dawna i nieco onieśmielona znawstwem stałych bywalców trochę się wahałam zanim napisałam pierwszego posta. Jak każdy amator jednak zaczęłam się uczyć eksperymantując i robiąc błędy, czyli pisząc bloga i próbując wypowiadać się na forum. Mam nadzieję że będzie mi wybaczony brak wiedzy - staram się ciągle ją poszerzać
    http://chmie-love.blogspot.com/
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12755

Witaj. Życzę dużo ciekawych pomysłów w pisaniu bloga

Comment

• Basik
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.06
      • 1308

Witaj na forum i baw się tu dobrze

Comment

• Twilight_Alehouse
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.06
        • 6310

Fajny blog. Masz niezły styl i spore obeznanie w temacie. Powodzenia!

Comment

Related Topics

Collapse

• Raciborz
          Labska Stezka rowerowa w Czechach i browary przy niej
          Raciborz
          No to relacja z naszego wyjazdu. cel to Łabska ścieżka rowerowa a konkretnie jej odcinek na terytorium Czech . Na początek trochę statystyk. Na starcie nie stawiły się dwie osoby, jedna nie dostała zgody lekarza a jako że miały jechać na tandemie to automatycznie druga odpadła . Więc...
          2019-08-29, 12:05
        • Piwomat
          Witam serdecznie
          Piwomat
          Witam wszystkich Forumowiczów!
          Mam na imię Mateusz, mam 20 lat, piwem na poważnie interesuję się od półtora roku. Niebawem zabieram się za warzenie swego pierwszego stouta lub witbiera.
          Browar.biz przeglądam co prawda już od dawna, jednak w końcu postanowiłem się zarejestrować,...
          2015-10-28, 15:37
        • kamyczek77
          Zaczęłam od podstaw
          kamyczek77
          Wczoraj zaczęłam mielić słód.Zastosowałam zwykły młynek do kawy z lat 70'(moc-1 silna kobieca ręka).Ma to być piwo pszeniczne,jak już zmielę to sie będę martić o kadzie filtracyjne i.t.p.
          Mielenie wcale nie jest trudne,a i słód nie jest taki twardy jak sądzilam z wypowiedzi...
          2003-03-13, 12:03
        • ancie
          Ale uciecha :)
          ancie
          Emocje są - nie da się zaprzeczyć. Dlatego po trzech warkach postanowiłam przelać je na tenże elektroniczny papier i szanowne forum.

Zachęcona licznymi hasłami typu " Robienie piwa jest łatwe!", postanowiłam samodzielnie uwarzyć piwo. Nie byłam pewna, czy ta zabawa...
          2006-05-22, 19:36
        • Agatka1410
          Prośba o pomoc dla taty po udarze ...
          Agatka1410
          PROŚBA O PRZEKAZANIE DAROWIZNY

Witam Serdecznie,

Tata miał udar niedokrwienny, prosto po wypisie ze szpitala trafił do ośrodka rehabilitacyjnego niestety jego stan nie był dobry i po trzech dniach został wypisany do domu. Postanowiłam ćwiczyć z nim w domu i pomimo tego...
          2013-12-18, 09:55
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...