Piwo lubiłem od zawsze ( mam film na VHS, gdy w wieku 3 lat zacząłem wychylać butelkę wujka. Opieprz od matki, ale było warto. ). Jednak głębiej zainteresowałem się nim od niedawna. Na forum to trafiłem przez przypadek. Browarnictwa amatorskiego, nie próbowałem, może kiedyś zacznę się w to bawić. W kwestii kolekcjonerstwa - jako mały chłopiec zbierałem przez jakiś czas kapsle od piwa, gdyż grałem z bratem w popularną grę na nich opartą . Potem to zarzuciłem. Lubię natomiast próbować różnych, nowych smaków i stylów piwa, otwierać się na pełnię odcieni piwnego świata. Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników Browaru. Życzę wam samych dobrych piw, udanego warzenia i skutecznego poszerzenia swoich birofilistycznych kolekcji.
Witam!
Collapse
X
-
Witam!
Last edited by InPivoVeritas; 2013-02-09, 18:50.Kiedyś stworzę sobie własne piwo. Z dz***ami i blackjackiem!
Lubię piwo i bobo-fruty.Tagi: brak
-
-
Witaj
Jeśli jak mówisz lubisz próbować nowych stylów i smaków, to lepiej nie mogłeś trafić. Pozdrawiam i życzę miłego poznawania piwnego świata
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
-
-
Witaj na forum
Co kolekcjonujesz?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment