Nie wiem z jakiego translatora kolega korzysta, ale ten z google`a jest tworzony przez osoby władające językiem angielski i stąd też ten język najlepiej jest obsługiwany. Dlatego przykładowo tłumacząc z np. bułgarskiego dobrze najpierw przetłumaczyć całość na angielski, a dopiero potem na polski.
List od sąsiada
Collapse
X
-
Wybaczcie jeśli zagmatwałem was!: Rolleyes:
Chciałem powiedzieć że znajduję się do internetu - sklep, czynię wybór i chciał żeby mi poradziły wybrać piwo http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ty_nachmielone, 2-3 gatunki, i to kupię.
Żeby nie zamawiać kilka razy.Comment
Related Topics
Collapse
-
Chwilę temu wydane trafiły do mnie dwie książeczki związane z historycznymi Browarami Grodziskimi SA.
https://www.browar.biz/centrumpiwowa...-wojciechowski
Antoni Thum - Jak zawładnąłem... -
Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....-
Channel: Słowacja
2025-01-25, 22:06 -
-
Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.
Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.
Zawiera polski dodatek...2025-01-03, 00:43 -
Nikt jeszcze nie opisał, zima, może faktycznie Rysy trza odpuścić...
.
Cóż, piwo w stylu Imperialnego Stouta, a jak kto woli - Polskiego Imperalnego Stouta (uwaga - skrót słabo się kojarzy).
Parametry to 9% alko i 24*Blg - to zdecydowanie widać, słychać i czuć. Widać...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-17, 21:23 -
-
No to doczekaliśmy się piwa z Zatora.
Blg 18
A: 6, 5%
Inne popierdułki w stylu dodatków "płatki drzewa amburany" na ecie.
Na całe szczęśćie drzewo amburany nie przeszkadza mi w odbiorze tego piwa.
Ładny, świeży zapach czekoladowo-kawowy.
Barwa...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment