Witam z Karkonoszy.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kochas
    • 2025.01

Witam z Karkonoszy.

Od dłuższego czasu obserwowałem to forum i postanowiłem dołączyć do grona Browarników, Piwoszy i Kolekcjonerów .

Mam na imię Jan, w tym roku stuknie mi trzydziestka . Od urodzenia mieszkam w Karkonoszach, a dokładniej w Jeleniej Górze. Znajomi wołają do mnie Kochaś, a ksywka wzięła się od nazwiska.

Jak każdy z Was lubię sobie od czasu do czasu gulnąć parę , ale nie za często .
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

Witaj na forum
    Zazdroszczę Ci, że mieszkasz w górach.....
    W Karkonosze jeździmy z Piotrym dosyć często, przy czym częściej przemierzamy drugą stronę granicy.

Czy miałeś już okazję próbować piwa z browaru w Lućni Boudzie?

Comment

• Pancernik
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2005.09
      • 9799

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kochas Wyświetlenie odpowiedzi
      ...wołają do mnie Kochaś, a ksywka wzięła się od nazwiska.
      He-he, od nazwiska... . Nie z nami te numery... . Ale witamy, witamy serdecznie .

Comment

• ppns
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.10
        • 1737

Witaj !

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kochas

Zwłaszcza w Jeleniej Górze jest taka kicha, że nawet szkoda przyjeżdżać, bo dla turystów nie ma nic ciekawego poza Zamkiem Chojnik, na który mam widok ze swojego pokoju .

Nobre.
        Oj tam , oj tam. W Kotlinie co wioska , to albo pałac , zamek lub dworek.
        Weź chociaż Staniszów , póżniej Sosnówkę , a potem Kaplicę św. Anny.
        Wypad rowerem w kilka krótkich godzin , a zaliczone turystycznie kilka
        obiektów
        piwoppns@wp.pl

Comment

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ppns Wyświetlenie odpowiedzi
          Witaj !

Oj tam , oj tam. W Kotlinie co wioska , to albo pałac , zamek lub dworek.
          Weź chociaż Staniszów , póżniej Sosnówkę , a potem Kaplicę św. Anny.
          Wypad rowerem w kilka krótkich godzin , a zaliczone turystycznie kilka
          obiektów
          Jeśli mowa o Jeleniej Górze, to jedynym godnym miejscem do zwiedzenia jest Zamek Chojnik i jak ktoś woli wybrać się w góry polecam Górę Szybowcową, z której są naprawdę piękne widoki na Karkonosze. Ktoś, kto lubi wycieczki górskie można polecić Karpacz oraz Szklarską Porębę i okoliczne tereny górskie. Prawda, że w Kotlinie co wioska to Pałac, Zamek lub Dworek, bo Kotlina Jeleniogórska jest doliną zamków i pałaców. Poza tym jest wiele atrakcji turystycznych, dla których warto przyjechać do górskich miejscowości.

Wracając do mojego tematu bardzo serdecznie dziękuję za tak ciepłe przywitanie na forum piwnym .

Comment

• bolo79
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2013.03
            • 1

Karkonosze również witają. Arek z Jeleniej Góry się kłania wszystkim

Comment

• Basik
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2006.06
              • 1308

Ech, dziś ładnie w górach nie macie...
              Często podglądam http://kamery.humlnet.cz/show_webcam...&velikost=2048
              To akurat chyba jedno z ładniejszych zdjęć tej zimy.

Witaj na forum, a w wolnej chwili uzupełnij swój profil

Comment

Przetwarzanie...
              X