witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • n-man
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.03
    • 17

witam

witam!

mam na imie Grzesiek i jestem amatorem piwek "kompanijnych" choć próbuje i tych z małych browarów, cały czas poszukuje swojego piwa które pokocham ale poki co mi się to nie udaje. w przyszłości planuje robić piwko na własne potrzeby
  • jani50
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2013.03
    • 9

Jeszcze nikt nie odpisał?
    To ja witam serdecznie!

Comment

• n-man
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2013.03
      • 17

nikt nie lubi amatorów koncerniakow

Comment

• perłyfan
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.02
        • 1244

Po prostu wszystkich zamurowało. Witaj i szukaj smaków...
        JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
          Podmoky, Podmoky 49, Pivovar Smíšek
          heckler
          Pozazdrościć, 190 mieszkańców, a browarek na wsi Podmoky działa już dwa lata. Dokładnie od stycznia 2020 roku i jego właścicielem, piwowarem jest mega sympatyczny pan Petr Smíšek. Pomimo niedzieli, pory obiadowej bez najmniejszych oporów zgodził się przyjechać specjalnie dla...
          2023-07-27, 09:32
        • ignacyk
          Witam wszystkich
          ignacyk
          Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
          2023-07-17, 14:52
        • heckler
          Rozstání-Moravská Třebová, Rozstání 31, Pivovar Mlejn
          heckler
          Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
          2023-08-30, 08:11
        • Konrad131
          Witam szanowne grono!
          Konrad131
          Wypadałoby się przedstawić, a więc:
          do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
          Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
          2023-03-31, 14:18
        • dadek
          Heidelberg, Leyergasse 6, Kulturbrauerei
          dadek
          Browar restauracyjny działający od 2000 roku na zachodnim skraju pięknej starówki, w uliczce 50 m od Neckaru, a z drugiej strony w cieniu górującego nad nią ogromnego heidelbergskiego zamku.
          Z wąskiej, brukowanej uliczki wchodzimy przez otwartą pięknie zdobioną stalową bramę pomiędzy...
          2022-11-23, 01:54
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...