Witam serdecznie wszystkich.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pablo1964
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.04
    • 10

Witam serdecznie wszystkich.

Dzień dobry wszystkim! Pewnie zarejestrowałbym się o wiele wcześniej ale dopiero teraz znalazłem to forum. Od lat jestem smakoszem piwa, głównie typu strong, choć na zbliżające się upalne dni preferuję coś lżejszego. Jeszcze samodzielnie nie wyprodukowałem ani litra złocistego napoju ale kto wie... literaturę już posiadam
    Na początek trochę poczytam forum, później mam nadzieję stać się bardziej aktywnym użytkownikiem.
    Pozdrawiam serdecznie! Wasze zdrowie!
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pablo1964; 2013-04-29, 12:06.

Related Topics

Collapse

• Konrad2991
    Witam serdecznie
    Konrad2991
    Cześć. Mam na imię Konrad. Do forum dołączyłem, ponieważ od ok. roku zacząłem warzyć własne piwo. Póki co z brewkitów, ale zamierzam spróbować już niedługo zacierania. Głównie z tego powodu dołączyłem do forum, by w razie czego móc zapytać bardziej doświadczonych piwowarów-amatorów...
    2020-03-25, 14:20
  • Andrzej2025
    Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
    Andrzej2025
    Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
    2025-01-28, 14:19
  • majorrush
    prośba o identyfikację kufla
    majorrush
    Cześć,

To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie . Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
    2024-02-26, 22:21
  • OkocimPrzedwojenne
    Browar Jana Götza / Browar Okocim - przedwojenne
    OkocimPrzedwojenne
    Dzień dobry,

poszukuję przedwojennych dokumentów, reklam i akcesoriów (butelki, etykiety, podkładki itd.) związanych z Browarem Jana Götza w Okocimiu oraz jego reprezentacjami, zastępstwami i składami. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.

Serdecznie pozdrawiam!
    2025-03-02, 14:34
  • ART
    Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
    ART
    Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
    2024-10-12, 20:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...