Witam wszystkich, po kilku piwach uwarzonych z konserw (o dziwo rewelacyjnych w smaku) postanowiłem przejść na wyższy poziom zaawansowania i kupiłem lodówkę turystyczną oraz zapisałem się na forum - mam nadzieję, że będę jego konstruktywnym, choć pewnie niezbyt częstym aktywnym użytkownikiem (jako początkujący trafie raczej do grona "biorców" forum).
Witam!
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...1 Photo
-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-19, 15:40 -
-
Browar na terenach... browaru Plzeňský Prazdroj należącego do Asahi i jest projektem należącym do tegoż browaru.
Znajduje się w historycznym budynku dawnej elektrowni dostarczającej prąd do Prazdroja, która została wyłączona z użytkowania w l. 90 XX w.
Czyli taki kraft postawiony...-
Channel: Czechy
-
-
Browar kontraktowy z Bardejova, który warzył już w różnych miejscach i od czasu do czasu pojawia się w Polsce.
Quadrupel Cognac Barrel Aged
https://berhet.sk/pivo/flasa/gavalir...c-barrel-aged/
Estetyczne opakowanie dodatkowo z tekturowym pudełkiem...-
Channel: Słowacja
-
-
No już myślałem, że nie trafię na taki lokal w Bośni po tym co widziałem w Sarajewie. Nie da się nie trafić - uliczka łącząca stary most z drugim z którego jest piękny widok na ten pierwszy. Idealne miejsce. Akurat rano trafiłem na piwowara Oldbridż, więc jak dowiedział się że jestem...
-
Channel: Bośnia i Hercegowina
-
-
Po 109 latach piwnej posuchy w Kojetinie od zeszłego roku znowu warzy się piwo. Browar i to spory browar, warzy od 2021 roku, natomiast restauracja, kręgielnia ma ruszyć, być może pod koniec tego roku. Póki co w środku trwają prace wykończeniowe, a i na zewnątrz elewacja nie jest jeszcze...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment