Witanko wszystkim - amatorsko zajmuje się wyrobami mięsnymi jako zdrowa żywność, aktywnie działam na forum braci wędzarniczej. Teraz chcę i stąd czerpać wiedzę na temat warzenia browarków tymbardziej że zaczyna się sezon letni i spozycie tegoż boskiego trunku wzrasta z każdym dniem
witanko
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
-
Ktoś coś słyszał, ktoś coś widział, ale konkretów żadnych, albo niewiele. W okolicach Czerniowców ma działać jakiś mały browarek, mocno utajniony, co nie jest jakimś novum w tamtych stronach.
Przy moim pobycie tam, spróbowałem rozszyfrować tą zagadkę.
Kilkanaście kilometrów...1 Photo-
Channel: Ukraina
2021-04-21, 21:23 -
-
Chciałem tylko nadmienić, że od czasu, kiedy jestem uczestnikiem forum tego wspaniałego serwisu, to moje spożycie piwa wzrosło dość znacznie - nie mówiąc o tym, że nabrałem do niego (piwa, nie serwisu) stosunku dużo bardziej złożonego i wręcz metafizycznego.
W związku...-
Channel: Przy piwie
-
-
Czy ktos zna jak rozlad sie spozycie piwa miedzy poszczegolne marki w Polsce pd-wsch (albo ktorejs z jej czesci)???
Co pije sie tam najchętniej (jakie piwo) pod budka z piwem???
Pozdrowienia i dzieki z góry
receptor-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Dawno, dawno temu wieś Čečelice była dzielnicą miasta Melnik. Obecnie jest malutką wioską, ale to właśnie w niej od 2016 roku legalnie działa tu malutki browarek Novej svět.
Siedem lat już upłynęło, odkąd pierwsze piwa amatorsko zaczął warzyć piwowar i właściciel browarku...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.