Hej! ze wschodu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • raissa
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.05
    • 3

Hej! ze wschodu

Będę pisała do was z Lublina. Na forum wciągnął mnie mój facet (kishar). Zresztą to właśnie on przekonał mnie że piwo może smakować i że można je bez problemu robić w domu, a przy testowaniu własnych wyrobów jest kupa zabawy.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

witaj i mam nadzieję, że dopiszesz wraz z facetem do listy uczestników lubelskich spotkań czy imprez.

Comment

• kishar
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2003.10
      • 1691

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
      witaj i mam nadzieję, że dopiszesz wraz z facetem do listy uczestników lubelskich spotkań czy imprez.
      Ja też witam
      A w imprezach uczestniczymy i czekamy na chmielaki czy na kolejną imprezę w chacie.

Comment

• Cez
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.01
        • 1789

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
        e-prezesie przecież kishar jest obecny od ...lat
        Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• e-prezes
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19291

on tak, ale raissa.

Comment

• kishar
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2003.10
            • 1691

raissa jest na imprezach obecna od mniej wiecej roku. smakowanie piw stalo sie moim malym hobby

Comment

• e-prezes
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2002.05
              • 19291

To nie skojarzyłem twarzy z nickiem. pszam baldzo

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
                Islandia, Siglufjörður, Vetrarbraut 8-10, Segull 67 Brewery
                Serokomlak
                Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
                ...
                2024-10-06, 01:35
              • bastion
                Ukraina, Kijów, Vaclava Havla 6z, Zlak Brewery. [ Bez wyszynku]
                bastion
                Historia tego mikrusa jest pokręcona jak obecne dzieje Ukrainy. Browar rzemieślniczy Dva Kuma powstał w Severodoniecku w 2011 i tam działał kilka lat.
                Kiedy w 2014 zaczęła się zawierucha wojenna, właściciel postanowił przenieść technologie do Kijowa. Wraz z nią przyjechało dwóch
                ...
                2023-11-19, 17:21
              • dadek
                Oberursel, Ackergasse 13, Alt-Oberurseler Brauhaus
                dadek
                Oberursel to nieduże miasto (około 40 tyś. mieszkańców) położone 20 km na północ od Frankfurtu (am Main). Dojazd jest bardzo łatwy dwoma liniami transportu szynowego - pociągami DB lub miejską U3 czyli tramwajo-metrem. W odległości około 400 m od stacji wchodzimy w obręb bardzo ładnej...
                2023-10-03, 22:05
              • e-prezes
                ???, [Karuleza] Różane
                e-prezes
                Jak tylko zobaczyłem wiedziłem, że muszę spróbować. Tym bardziej, że współpijca też nie miał oporów. Na LTP było sporo piw owocowych/z owocami, a to było infuzowane przez rundall płatkami róży. Byłem ciekaw jak sobie poradzi z tak nietypowym składnikiem. Dla mnie to pierwsze piwowarskie...
                2022-11-29, 12:37
              • e-prezes
                Biała Podlaska, Pl. Rubina 11-14, CoffeeLove
                e-prezes
                Miejsce z historią, więc długo czekałem, by go dodać, bo nie było tu piwa.
                Przed wojną i za okupacji był tu skład i rozlewnia piwa, o której wspominałem tu https://www.browar.biz/forum/piwo/hi...29#post2318229 (zdjęcia). W bliższych nam czasach budynek popadał w ruinę i po rewitalizacji Pl....
                2022-06-06, 13:02
              • Loading...
              • Koniec listy.
              Przetwarzanie...