Nazywam się Piotr i siedzę mocno w cygarach. Z racji tego, że od dłuższego czasu raczę się piwami z Pinty, Ale Browaru i innych przednich browarów, zdecydowałem , że naturalne jest przeniesienie zainteresowania na kolejny poziom, tj. browarnictwo amatorskie :-)
Witam wszystkich.
Collapse
X
-
browarnictwo
Ja się raczyłam setkami piw różnych marek i też myślę żeby się za to wziąć amatorsko. -
Witaj Kwiatt i Ty annoduzyptaku. Mamy taki dział o pochodzeniu naszych nazw/pseudonimów.
Ale w związku z tak niecodzienną nazwą kojarzącą się dość jednoznacznie z wielkością ptaka
i w dodatku u anny, wytłumacz nam skąd taki pomysłZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.Comment
-
Byle bez partyzantki w podpisie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Młodszy i lżejszy brat bursztynowego Kwaka:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...k-pauwel/page5
7,4% alk. Chmiele: Styrian Golding, Cascade i Simcoe (podobno z upraw belgijskich)
Aromat - słodki, początkowo biszkoptowy,...-
Channel: Belgia
-
-
Witam serdecznie. Do sprzedaży mam zdublowany egzemplarz bardzo ciekawej pozycji książkowe, mianowicie: "Browarnictwo Łódzkie przełomu XIX i XXw. Dla tych co znają pozycję nie muszę podkreślać jaki to biały kruk. Zupełnie przypadkowo znalazłem ją u znajomego i po wielkich trudach...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Na wyspę Hvar ciągną w lecie tłumy i wcale się temu nie dziwię, gdyż miejsce po prostu jest piękne. I nie tylko miasto Hvar ale też np. Stary Grad też ma swój urok. Chociaż malkontenci mogliby to wszystko podsumować zdaniem, że wszystkie miasta, miasteczka i osady w pasie wybrzeża są...3 Photos
-
Channel: Chorwacja
-
-
Browar Lubrow przeprowadził się do Borcza w 2020 roku z centrum Gdańska, start w nowym miejscu nastąpił w marcu.
Dotarłem tu 18.06.2021 po 4 kilometrowym spacerze przez piękne Kaszuby ze stacji PKP Kiełpino Kartuskie. Już z drogi na budynkach w głębi terenu rzucają się w oczy wielkie...-
Channel: Pomorskie
-
-
Wraz z Crizzem chcemy niedługo nieco rozruszać dział Browarnictwo Amatorskie - http://www.browar.biz/browarnictwo.php - na razie myśl jest taka aby zamieszczać w nim pogrupowane odpowiednio, sukcesywnie przygotowywane opracowania danych tematów z Forum "Browarnictwo Amatorskie".
...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment