Witam wszystkich. Mam na imię Seba. Pochodzę z Kołobrzegu. Swoją przygodę z warzeniem piwa zacząłem prawie rok temu. Mam na koncie 9 warek. Pozdrawiam i życzę samych udanych warek.
witam wszystkich
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
Channel: Niemcy
-
-
Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Znane uzdrowisko na wschodniej Moravě doczekało się w tym roku swojego browaru. Powstał on blisko luhačovického zámku (czyli pałacu) z 1738 roku, w przemysłowej przybudówce do budynków restauracji i pensjonatu "U koňa". Przyjeżdżając do Luhačovic pociągiem mijamy ten kompleks...
-
Channel: Czechy
-
-
Witam wszystkich browarników, jestem nowy na forum i świerzak amator w kwesti warzenia , to moja pierwsza warka dlatego nie rzucając się z motyką na słońce zdecydowałem się na "zupkę chińską" ☺. Może dla was banalne pytanie ale nie chcę nic skopać a po przeczytaniu wielu tematów...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam, wszystkich na imię mam Grzegorz i jestem z Rudy Śląskiej.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment