Witam wszystkich miłośników dobrego piwa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pechol
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2013.07
    • 61

Witam wszystkich miłośników dobrego piwa

Witam wszystkich serdecznie.

Na początku chciałbym powiedzieć, że zacząłem się interesować piwem (dobrym piwem) na początku tego roku. Sprawiła to moja podróż do czeskiej Pragi, a dokładnie wizyta w pubie Muzeum Piwa.
    Dzięki temu niezwykłemu doświadczeniu dostałem jakby pewnego rodzaju przebudzenia, że piwo to nie tylko złocisty gazowany napój z lekką goryczką, który idealnie orzeźwia nas w upalne dni, ale zupełnie coś innego, coś co ma wiele różnych i wszelakich odmian smaku i aromatu. Po powrocie do kraju zacząłem rozglądać się za specjalistycznymi sklepami w mojej okolicy i o dziwo nie jest tego tak mało. W ostatnim czasie jednak postanowiłem wraz z dwoma kolegami otworzyć pub w stolicy, który będzie serwował dobre piwo. W tej chwili jesteśmy w fazie poszukiwań lokalu w stolicy. Mam nadzieję, że dzięki doświadczeniu i wiedzy innych użytkowników uda nam się otworzyć miejsce gdzie każdy z chęcią wpadnie na piwko

Pozdrawiam
    Marek
  • slavoy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2001.10
    • 5055

Widać, że Warszawa po latach nędzy permanentnej przebudziła się do ostrego biegu. I bardzo dobrze - lokal z dobrym piwem powinien być na każdej ulicy, a w każdej dzielnicy choć jeden wielokran.

Witaj. Życzę ci łatwego pokonania problemów lokalowo-administracyjno-papierowych i dołączenia do Warszawskiego Szlaku Piwnego!
    Dick Laurent is dead.

Comment

• pechol
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2013.07
      • 61

Dzięki wielkie Przyznam szczerze, że właśnie na to po cichu liczymy :P, no ale jeszcze te problemy lokalowo-administracyjno-papierowe :/ Trzeba walczyć o Dobre Piwo !!!!!

Comment

Przetwarzanie...
      X