Witam wszystkich

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Tezeusz
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.07
    • 2

Witam wszystkich

Witam wszystkich piwoszy i piwoszki. Piwem na poważnie zacząłem się interesować na początku tego roku, a to wszystko przez to że przy piwie z kumplem rzuciliśmy hasło, że może spróbował by zrobić piwo, a dalej już samo poszło, tak że na razie jesteśmy po 2 warkach z różnym skutkiem Na forum trafiłem już wcześniej, ale dopiero teraz postanowiłem podzielić się swoją (wciąż wzbogacającą się) wiedzą jak i czerpać pełnymi garściami z Waszych porad i sugestii.

Pozdrawiam
    Darek
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

Witaj na forum Życzę od teraz już samych udanych warek, Twoje

Comment

Related Topics

Collapse

• ignacyk
      Witam wszystkich
      ignacyk
      Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
      2023-07-17, 14:52
    • Grzegorz_D
      Witam wszystkich forumowiczów.
      Grzegorz_D
      Witam, wszystkich na imię mam Grzegorz i jestem z Rudy Śląskiej.
      2018-09-23, 22:03
    • heckler
      České Budějovice, Hroznová 187/34, Pivovar Solnice
      heckler
      W České Budějovice ruszył kolejny browar z restauracją. Usytuowany został pomiędzy dwoma już działającymi browarami i z pośród nich prezentuje się najokazalej. Generalnie browar i restauracja Solnice to dwa całkiem osobne, oddalone od siebie o jakieś 50 metrów, stojące przy kościele...
      2019-07-13, 07:42
    • Wojti4
      witam wszystkich
      Wojti4
      Mam na imię Wojtek. Od kilku lat jeżdżę po Polsce i po Europie w poszukiwaniu dobrego piwa z małych regionalnych browarów, browarów rzemieślniczych oraz minibrowarów restauracyjnych.
      Edukuję znajomych i członków rodziny w temacie dobrego piwa (czytaj: tłumaczę czym różni się...
      2018-03-09, 12:22
    • Ahumba
      2025.05.30-06.01 - Kielce, III Świętokrzyski Festiwal Piwa
      Ahumba
      na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
      Start
      2025-05-30
      Koniec
      2025-06-01
      Adres
      Kielce, Rynek
      2025-02-11, 21:44
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...