Hejże hola!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • xPentasx
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.07
    • 12

Hejże hola!

Witam wszystkich!

Jestem Pentas. Zaglądam tu od kilkunastu miesięcy, w końcu coś mnie podkusiło, żeby się zarejestrować. Mam nadzieję, że nauczę się wiele dobrego o piwie z forum.
    Obecnie urzęduję w Gdańsku i zaglądam dość regularnie do "Smaku", a czasem także na Klonową.
    Prywatnie lubię przeczytać dobrą książkę, ostatnio dużo Suworowa i reportaży z Wydawnictwa Czarnego. Uwielbiam muzykę, przede wszystkim punk rock, hardcore, czarny rap oraz jakąś lajtową elektronikę.

Pozdrawiam.
    Piwko OK?!

Related Topics

Collapse

• dadek
    Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
    dadek
    Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
    2025-01-12, 18:42
  • bastion
    Estonia, Narva, Hariduse 5, Narva Pruulikoda [Bez wyszynku]
    bastion
    Narva ze względu na pięknie położony nad rzeką o tej samej nazwie zamek, jest jednym z nielicznych turystycznych celów w Estonii. Samo miasto bardzo przeciętne, ale kiedy pozna się jego dzieje podczas ostatniej wojny, można zrozumieć dlaczego tak jest. Do tego dochodzi fakt, że języka estońskiego...
    2024-09-29, 20:09
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Prusak
    Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
    Prusak
    Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
    2024-02-07, 18:00
  • bastion
    Ukraina, Równe, Kopernika 9, Pivna Restoracja Kant.
    bastion
    Browar restauracyjny działający na terenie browaru przemysłowego, to niezbyt częste rozwiązanie, a już na Ukrainie dosyć unikalne.
    Nie znając dokładnie tematu, sądziłem że to może jakaś zmyłka, że może warzone piwo jest w przemysłowym, a tylko nadaje się mu etykietkę piwa...
    2020-05-01, 21:51
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...