Witam przy piwie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • hekto
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.07
    • 1

Witam przy piwie

Jakieś 30 lat temu mój doktor powiedział mi na ucho - najlepsze lekarstwo na twoją
    chorobę (kamienie w nerkach) to codziennie piwo !
    Stosuję to lekarstwo już ponad 30 lat i jestem zdrowy!
    Choroba nie powróciła. Niech żyje piwo !
    Ale dopiero niedawno zaczynam się leczyć lepszym piwem, do ochrony zdrowia dokładam
    przyjemność z konsumpcji i dlatego jestem u Was !
    Piwo z rana jak śmietana. Pozdrowienia !
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

Witaj na forum
    Abyśmy mogli Cię bliżej poznać- wypełnij swój profil- brodacz w prawym, górnym rogu. Twoje

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      De Proef, [Mikkeller] Stuck in the Snow
      ART
      Na froncie stoi Double ipa. 7,8alk ekstr brak. Puszka 0,33.

Nie dajcie się zwieść nie jest to czysta dipa. Jest sosnowe igliwie [1,2%] i imbir [0,5%]. Ale ułożone. Nie ma napierdu sosnowego jak w nepo, ale aromatycznie ciekawe. Może trochę kojarzyć się w stronę syropku na kaszel,...
      2024-02-16, 19:02
    • pebejot
      Szczecinek, Plac Sowińskiego 4, Browar Szczecinek (Wizbeer)
      pebejot
      Województwo Zachodniopomorskie jest szczególne na piwnej mapie Polski.
      Prawie wszystkie działające w tym regionie polski browary są browarami restauracyjnymi.
      W 2023 roku lista powiększyła się o kolejny obiekt, który powstał w czterdziestotysięcznym Szczecinku.
      W samym sercu...
      2023-11-11, 11:46
    • yavo
      Armenia, Erewań, 8 Abovyan St, Kilikia Beerhouse
      yavo
      Kolejny lokal w podziemiach , ale bardziej przytulny niż 379, taki a la ormiański zamek. W środku gorąco jak cholera, choć na zewnątrz +11.

Do wyboru cztery piwa: blanche, classic, unfiltered i dark. Ceny: 700 AMD / 0.33l, 900 / 0.5l. Blanche droższy - odpowiednio 800 i 1000. 3l...
      2023-02-20, 14:16
    • heckler
      Brno, Biskupská 266/6, Dohoda Beer House
      heckler
      Dohoda Beer House to firmowy lokal browaru KOS. oprócz niedzieli czynni są codziennie od godziny 14.
      Lokal składa się z dwóch sal i mieści się z prawej strony urokliwej kamienicy. Ludzi jak na lekarstwo, a na kranach zastaliśmy pięć piw:

- Lager 10ka w cenie 42/52 Kc....
      2023-01-12, 15:18
    • bastion
      Słowacja, Gemerska Panica 256, Pivovar Jajnekem.[ Bez wyszynku]
      bastion
      W tej części południowej Słowacji, browarów jest jak na lekarstwo. W Rożnavie jest Kaltenecker i to w zasadzie wszystko. To taki nieco wykluczony obszar pod wieloma względami. Na przykład przez Gemerską Panicę wiedzie linia kolejowa i jest tam przystanek, ale od lat w żadnych mniejszych miejscowościach...
      2022-06-22, 20:43
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...