Cieszę się, że tu trafiłem. Jestem fanem piw z małych browarów i znalazłem tutaj naprawdę sporo informacji. Najbardziej lubię piwa pszeniczne oraz pilsy. Nie przepadam za polskimi "koncerniakami", co nie znaczy, że nie zdarza mi się wypić Lecha, czy Żywca, czy czegoś innego. Pozdrawiam wszystkich smakoszy dobrego piwa.
Witam Wszystkich
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
To ciekawe że miasto założone w 1784 roku, ma obecnie już piątą nazwę. W zależności od tego z której strony wiał wiatr historii, tak często zmieniała się jego nazwa. Być może że kiedy tam kiedyś zaglądnę, będzie się nazywało jeszcze inaczej. Ale dajmy temu spokój, to w sumie...3 Photos
-
Channel: Ukraina
-
-
Witam, wszystkich na imię mam Grzegorz i jestem z Rudy Śląskiej.
-
-
-
Mam na imię Wojtek. Od kilku lat jeżdżę po Polsce i po Europie w poszukiwaniu dobrego piwa z małych regionalnych browarów, browarów rzemieślniczych oraz minibrowarów restauracyjnych.
Edukuję znajomych i członków rodziny w temacie dobrego piwa (czytaj: tłumaczę czym różni się...-
-
-
W przeddzień WFP w samych Kraftach można będzie spróbowaćpo raz pierwszy:
Forever Young — Modern Grodziskie — uwarzonego wspólnie z Tomaszem Kopyrą.
Red Grodziskie z serii a’la Grodziskie, uwarzonego w kooperacji z Browamatorem.
Atmosferę wędzonki podkręci nowa warka Viva Śliwa,...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-03-20, 16:46 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment