Witam!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • olko
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2013.09
    • 40

Witam!

Mam na imię Olek. Jeszcze rok temu w sklepie sięgałem po Tyskie...dziś ze sklepu wychodzę z pustym koszykiem jeśli na polce nie ma chociażby Ciechana i chwała ludziom którzy otworzyli mi oczy Nigdy nie zapomnę pierwszego łyka Imperium Atakuje...

Komu w drogę, temu aviomarin. Kto nie prowadzi, temu piwo!
    Pozdro i na zdrowie
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19297

Bywaj! Oby często i na temat.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Dobrzeń Wielki, Namysłowska 36, Al.Capone
      ART
      Sklep sieci Al.Capone, różnorodny wybór nie tylko piw ale i mocniejszych trunków, lokal klimatyzowany, piwo nie kisi się w zaduchu

Trafiliśmy tu pierwszy raz nieco ponad tydzień temu śmigając po drodze. Pozytywne wrażenie, obsługa wie co i jak, może polecić nowości i opowiedzieć...
      2021-06-27, 11:30
    • heckler
      Chorzów, Al. Klonowa 4, Browar Przystań - Park Śląski
      heckler
      Na wstępie pozwolę sobie na zacytowanie ze strony browaru krótkiego rysu historycznego tego miejsca:

,,Początki tego wyjątkowego miejsca sięgają lat 60 tych. Właśnie tam odbyła się uroczysta kolacja komitetu budowy Wojewódzkiego Parku Kultury i Wypoczynku, by następnie przez...
      2019-03-25, 09:48
    • e-prezes
      Fortuna, Komes Strong Blonde
      e-prezes
      Nie bez szczypty złośliwości mówi się, że "belgia" (czytaj. belgijskie piwa) jest nudna. Jednym z pierwszych piw belgijskich, które w dawnych czasach wypiłem i całkowicie nie zrobiło na mnie wrażenia to był Duvel. Piwo w takim samym stylu jak to, które opisuję. Kupiłem (albo...
      2023-10-01, 16:32
    • ART
      Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
      ART
      Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
      2024-10-12, 20:15
    • kaczka116
      Maryensztadt, [Dziki Wschód] Kwaśny Olek
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2019-08-18, 19:43
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...