Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mystery
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.08
    • 6

Witam

Witam wszystkich piwowarów Jestem dość młodym użytkownikiem forum, mam 19 lat, student fizyki technicznej, w piwowarstwo wciągnął mnie znajomy. Jestem z Kobyłki(15km od wawy), więc jak ktoś ktoś potrzebuje drożdży/kapsli/czegokolwiek piwnego "na gwałt" to jestem blisko.
    2 warki z brewkitów mam już za sobą, teraz w weekend biore się za piwo z zacieraniem.
    Pozdrawiam
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

Witaj na forum Samych udanych warek życzę
    W wolnej chwili, wypełnij swój profil, żebyśmy mogli Cię lepiej poznać.

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
      darekd
      Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
      ...
      2023-02-08, 00:16
    • ART
      Kupię / przyjmę skrzynki piwne - 10-15 sztuk - Opole i okolice
      ART
      Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
      2022-03-16, 20:56
    • Petitpierre
      Lervig, Konrad's Stout
      Petitpierre
      Russian Imperial Stout (nie do końca, ale o tym za chwilę) w wykonaniu znanego (podobno) browaru Lervig. Prezentacja chałupnicza, naklejka na gołą puszkę (bo konfekcjonowany w puszeczkach 0,33 i buteleczkach 0,33). Szum się zrobił, bo rzucili do Lidl'a, choć z dużym, naprawdę dużym opóźnieniem...
      2021-06-18, 08:23
    • bastion
      Ukraina, Odessa, Liustdorfska Doroha 55, Butelpeszt.
      bastion
      Różne są pomysły na miejsca dla mikrusów, ale takiego jeszcze przynajmniej ja nie przerabiałem. Zwyczajny market który mieści się w Targowym Centrum Ajwarowski. Biorę sobie wózeczek, po czym jeżdżąc między półkami na środku hali, objawia się waląca po oczach jak to ma w swoim zwyczaju,...
      2021-05-12, 22:38
    • Prusak
      Chodel, Rynek 2, Pizza Rynek
      Prusak
      Jak ja lubię polską prowincję...
      Niedawno założony lokal w małej miejscowości pozbawionej niegdyś praw miejskich.
      W menu charakterystyczne dania polskiej kuchni regionalnej czyli pizza i kebab.
      Za to niepodzianka, za barem widzę chyba sześć różnych butelek z piwami...
      2020-08-07, 21:10
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...