Powitać

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kmalarz
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2013.09
    • 1

Powitać

Cześć, witam serdecznie Tutaj Karol z Katowic a przywiało mnie tu zamiłowanie do piwa znalazłem was przez googla Pozdrawiam !
  • WojciechT
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2012.09
    • 2546

Katowice na stolicę! Witamy

Comment

Related Topics

Collapse

• Lukaswonsz
      Powitać Wszystkich miłośników tego co to dobre !
      Lukaswonsz
      Cześć Wszystkim ! Wasze zdrowie !
      2018-07-03, 16:10
    • bern43
      Cześć :)
      bern43
      Chciałbym wszystkich serdecznie powitać Jestem nowy na forum, nazywam się Barnaba, wiem dość niespotykane imię

Mam nadzieję, że nauczę się dużo będąc czynnym użytkownikiem

{REKLAMA CIACH]
      2022-03-09, 19:55
    • abelincoln
      Śródmieście, Chmielna 7/9, PINTA Warszawa Craft Beer & Food
      abelincoln
      To forum rzeczywiście chyba umiera, skoro nikt nie zarejestrował otwarcia pubu Pinty w Warszawie…

Zauważony przypadkiem afisz reklamowy na Chmielnej ostatniego dnia pobytu w Warszawie pozwolił mi tylko na jedną, krótką wizytę w tym przybytku. Pub można znaleźć przechodząc przez...
      2021-10-07, 18:10
    • heckler
      Śleszowice, Śleszowice 279, Browar Such a Beer
      heckler
      Tak się złożyło, że moja żonka do tej pory jeszcze nigdy nie była na Babiej Górze, a na sobotę 09.05 zapowiadano pękną pogodę, dlatego bez większych ceregieli postanowiliśmy to zmienić.
      Oczywiście zawczasu przewidziałem, że po powrocie z wycieczki będę spragniony i dla tego...
      2020-05-15, 15:18
    • ART
      Opole, Rynek 7, RIS
      ART
      Na miejscu po Bombilli powstał niedawno RIS, Na jednym z kranów rotujący kraft na drugim Pilsner Urquell. Na otwarciu był bardzo dobry PanIPAni od Trzech Kumpli. Cenowo przebijamy stolicę 16zł za 0,4l. Kuchnia ponoć już działa.

poniedziałek: 12:00 - 23:00
      ...
      2019-09-18, 16:29
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...