No zobaczymy. Taki teścik, bo mnie jeden gość na fejsie namówił...
Cześć to znowu my
Collapse
X
-
Wierz lub nie, ale to chyba jakaś telepatia jest, bo nie dalej jak przedwczoraj pomyślałem sobie, że zagadam do Ciebie na twarzoksiążce dlaczego Ty właściwie stąd zniknąłeś, niedługo po tym, jak zrobiłeś się "nianią"
Łelkom bekDick Laurent is dead.Comment
-
Nie wiem, czy to będzie miękkie, ale zajęło mi minutę, zanim z uparcie wyłażącej na wierzch twarzy Bahtola wykształciła się twoja. Tzn. ta sprzed kilku lat, bo może wyglądasz teraz kompletnie inaczej.
No, no, kto jeszcze powróci... Może Cyborg?Comment
Related Topics
Collapse
-
Ekstr. 14%
Alk. 6,1%
https://www.waszczukowe.pl/piwo/marcowy-amber/
Aromat - słodowy, początkowo dziwny, ale przyjemny - różany, herbatniki, lekko prażona nuta, potem jakaś ziemistość, trochę warzywa
Piana - wysoka, zwarta, trwalsza z koroną
Barwa...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-03, 22:26 -
-
Nikt jeszcze nie opisał, zima, może faktycznie Rysy trza odpuścić...
.
Cóż, piwo w stylu Imperialnego Stouta, a jak kto woli - Polskiego Imperalnego Stouta (uwaga - skrót słabo się kojarzy).
Parametry to 9% alko i 24*Blg - to zdecydowanie widać, słychać i czuć. Widać...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-17, 21:23 -
-
Było się tu kilka razy w przeszłości, po przerwie ciągnie mnie żeby znowu wychylić kilka dobrych ejli u prapionierów czeskiego kraftu, Jak się trafi nocleg, to się meldujemy.Start2024-10-26Koniec2024-10-26Adres40747, Varnsdorf Rumburská 1920, Pivovar Kocour
-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Browar w Piemoncie na zachód od Turynu.
Piwo ma być inspiracją belgijskim blondem. Ciekawostką jest dodatek skoncentrowanego soku z fig.
19% ekstr.
7% alk.
20 IBU
Aromat - słodkie owoce (mi skojarzyły się ze słodkimi morelami, ale mogą być...-
Channel: Włochy
-
-
Cześć,
dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...5 Photos-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment