No zobaczymy. Taki teścik, bo mnie jeden gość na fejsie namówił...
Cześć to znowu my
Collapse
X
-
Cześć to znowu my
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Tagi: brak
-
-
Wierz lub nie, ale to chyba jakaś telepatia jest, bo nie dalej jak przedwczoraj pomyślałem sobie, że zagadam do Ciebie na twarzoksiążce dlaczego Ty właściwie stąd zniknąłeś, niedługo po tym, jak zrobiłeś się "nianią"
Łelkom bekDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Ja i mój pindor. Bo (może Cię to zszokuje) ja mam!Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
A ogólnie to dzięki za "miękkie" przyjęcie...
Zythum, a skąd wiesz - może istniałem pod innym nickiem?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Nie wiem, czy to będzie miękkie, ale zajęło mi minutę, zanim z uparcie wyłażącej na wierzch twarzy Bahtola wykształciła się twoja. Tzn. ta sprzed kilku lat, bo może wyglądasz teraz kompletnie inaczej.
No, no, kto jeszcze powróci... Może Cyborg?
Comment
-
-
Żą, ja w ogóle nie pamiętam jak Ty wyglądasz. Tylko pośladki pamiętam z jakiegoś zlotu...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziJa i mój pindor. Bo (może Cię to zszokuje) ja mam!MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziCzyli faktycznie galareta
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Może i meduza, ale potwór!
Któż to owi bastardzi? Za moich czasów to takich nie było!Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziMoże i meduza, ale potwór!
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
yyy... tak... yyyy... Ty literatem jesteś, zdaje się? tak... otwór... tak takWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment