Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Wyświetlenie odpowiedzi
Cześć to znowu my
Collapse
X
-
-
-
A nie do Ciechanowa ten Janów przywoził? Chyba, że tu i tu…Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Sam nie pamiętam, w ogóle ze zlotów to głównie nudę pamiętam. Ale możliwe, że tu i tu.
Śp Janów...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Dobrze, że mnie nie było albo byłem potem z piwem w ręku.
Jeśli Seta pamięta pośladki Żą, a Żą zakuwał (zbok przebrzydły!) Hamleta, to ja obstaję przy piwie w ręku. Plecami do ściany .
Aha, też kiedyś przywiozłem na zlot beczkę i to prosto po stłuczce pojazdu, którem-to wiózł... I na tym właśnie zlocie spałem z Setą (w domku, ale zawsze...). Tyle autopromocji .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziDobrze, że mnie nie było albo byłem potem z piwem w ręku.
Jeśli Seta pamięta pośladki Żą, a Żą zakuwał (zbok przebrzydły!) Hamleta, to ja obstaję przy piwie w ręku. Plecami do ściany .
Aha, też kiedyś przywiozłem na zlot beczkę i to prosto po stłuczce pojazdu, którem-to wiózł... I na tym właśnie zlocie spałem z Setą (w domku, ale zawsze...). Tyle autopromocji .
A beczka Janowa na pewno była w Ciechanowie - znaczy w Rybaczówce, może w Zwierzyńcu też - tego już nie pamiętam.
A żeby być w temacie - cześć Setabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
CześćWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment